Flotte serier af papkrus

Flot serie af papkrus med kaffebønner

Hos PAPKRUS.dk tilbyder vi måske Danmarks største udvalg af kaffebægre af højeste kvalitet. Det gør vi får at kunne tilbyde det absolut bedste til alle vores fantastiske kunder i hele landet og så alle kan få netop den kop som der ønskes.

For flere af vores kopper kan man få dem som en komplet serie i samme design.

Fordele ved serier papkrus i samme design:

  • Let genkendelighed: Med vores serier af kaffebægre er det nemt at skabe et genkendeligt og professionelt udtryk, der skiller sig ud.
  • Ensartet og elegant design: Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på at få et kaffebæger med et elegant og sammenhængende design, der passer til enhver situation.
  • Størrelser til dit behov: Vores serier af kaffebægre findes i forskellige størrelser, så du kan finde præcis den kop, der passer til dine behov, uanset om det er til en hurtig morgenkaffe eller en længere kaffepause.

Her er et udpluk af vores kopper som fås i flere størrelser:

Flot papkrus på 24 cl med et elegant påtryk

Kaffebægre med grafik af kaffebønner

Kaffekop med brunt mønster print 24 cl

Papkrus med brunt mønster

Kaffebæger sort med grafik - 24 cl

Kaffebæger sort med grafik

Designet på en kaffekop spiller en afgørende rolle for hvilket signal du vil sende, samt hvilke følelser det sætter i gang hos modtageren. Vores papkrus er designet ud fra et klassisk design perspektiv, som har den rette mængde genkendelighed og stadig er smuk og roligt at se på.

De krus vi tilbyder er naturligvis alle produceret efter højeste standarder og er fødevaregodkendt til at drikke af. Din sikkerhed er af højeste prioritet.

Din egen designlinje

Kunne du tænke dig din egen designlinje af kaffebægre? Så kan vi tilbyde at trykke jeres papkrus med jeres helt eget og unikke design. På denne måde kan du lave en brand genkendelighed hos dine kunder som øger værdien af din forretning.

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med at designe jeres egne kopper, uanset om det er standard krus eller i en bionedbrydelig udgave.

Få et gratis tilbud på papkrus med tryk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.