Single Wall papkrus med eget tryk

Single Wall papkrus

Yderst populær kaffekop som et udført i et enkelt og kraftigt lag karton. Det er et klassisk papkrus til caféer, restauranter og firmaer der ønsker at brande sig professionelt. Du kender dette papkrus fra fx. Starbucks, Espresso House osv.

Fås i følgende størrelser:

 • 115 ml – 4 oz (espresso)
 • 150 ml – 5 oz
 • 180 ml – 7 oz
 • 230 ml – 8 oz
 • 350 ml – 12 oz
 • 450 ml – 16 oz
Kontakt os Gratis tilbud

Double Wall papkrus

Tilfør et ekstra lag karton til din kaffekop og du får et super lækkert papkrus i høj kvalitet med termo effekt, så du og dine kunder ikke brænder fingrene på den varme drik. Det ekstra lag karton isolerer godt for varmen. Et meget velegnet papkrus som take away og til dig der ønsker det bedste for dine kunder og medarbejdere.

Fås i følgende størrelser:

 • 230 ml – 8 oz
 • 350 ml – 12 oz
 • 450 ml – 16 oz
Kontakt os Gratis tilbud
Double Wall papkrus med eget tryk

Skal vi regne en skarp pris til dig?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med en skarp pris på dine nye papkrus med eget tryk på.  115 ml (4 oz)230 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)


  PE coating (standard)Vandbaseret (bionedbrydelig)  Single Wall papkrus med tryk - Vi elsker kaffe

   

  MED EGET TRYK

  Vi trykker dit papkrus ligesom du ønsker i fuld farve. Fuldfør dit brand med et flot kaffebæger.

  Opnå største synlighed

  At trykke dit logo på et papkrus eller kaffebæger er en smart måde at øge din virksomheds brand awareness på. De er uundværlige i en travl hverdag, især når det kommer til at nyde en varm kop kaffe på farten eller på kontoret. Ved at have dit logo eller brand på disse krus og bægre, skaber du ikke kun opmærksomhed omkring din virksomhed, men også en øget genkendelighed blandt potentielle kunder og samarbejdspartnere.

  Den håndholdte reklame er effektiv, fordi den bringer dit budskab lige op i øjenhøjde på en bred målgruppe. Uanset om det er en person, der sidder på en café og nyder en kop kaffe eller en person, der tager en kop kaffe med på farten, vil dit logo, brand og design være synligt og iøjnefaldende. Det er en form for reklame, der konstant påvirker og minder folk om din virksomhed, uden at du behøver at bruge store summer på reklamekampagner.

  En anden fordel ved at trykke dit logo på papkrus og kaffebægre er, at det viser, at din virksomhed er opmærksom på miljøet og tager ansvar for bæredygtighed. Ved at bruge genanvendelige materialer som pap med en vandbaseret belægning, viser du, at din virksomhed tager hensyn til miljøet og bæredygtighed, hvilket kan virke stærkt appellerende på omverdenen.

  Alt i alt er det at trykke dit logo på papkrus og kaffebægre en effektiv og overkommelig måde at øge din virksomheds brand awareness og samtidig fremvise din virksomheds bæredygtige værdier. Det er en smart og praktisk reklameform, der er med til at skabe synlighed og kendskab omkring dit brand.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Vi sidder klar til at hjælpe dig og guide dig i den rigtige retning, så du får nogle flotte og professionelle kaffebægre med dit eget tryk på. Det bliver en løsning der skaber genkendelighed omkring jeres setup og brand.

  Kontakt os Få et tilbud