Salgs- og leveringsbetingelser

Endelig aftale mellem dig (som kunde) og DanGraphia ApS anses for indgået, når din ordre er modtaget hos og bekræftet af DanGraphia. Alle priser og tilbud på papkrus.dk er uden obligo.

Når du som kunde afgiver en ordre på papkrus.dk, bekræfter du samtidig, at du accepterer og er indforstået med nedenstående samhandelsbetingelser.

1. Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. DanGraphia har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Alle kontrakter indgås på dansk.

2. Annullering af ordre

Vi går i gang med at behandle din ordre ligeså snart den er modtaget. Typisk vil ordren kunne annulleres indenfor den første time, men det afhænger af hvor langt vi er med den interne behandling. Kontakt os omgående hvis du ønsker din ordre annulleret.

Er varerne pakket/afsendt af DanGraphia, har du stadig mulighed for at fortryde købet af standard varer. Se punkt 8.

3. Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle fejl, mangler, udsolgte varer og ændringer på siden.

4. Personpolitik (GDPR)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, betalingsoplysninger og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos papkrus.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@papkrus.dk. Personoplysningerne registreres hos DanGraphia ApS.

Dine oplysninger videresælgesælges ikke til tredjemand. Dine personoplysninger kan i forbindelse med vores administration blive videregivet til vores regnskabssystem, webbureau, hosting leverandør, vareleverandør, fragtfirma, revisor, advokat og Skat. I forbindelse med vores markedsføring kan dine persondata blive videregivet til vores nyhedsmail leverandør og webbureau.

Hvis du ikke længere ønsker at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger, bedes du give skriftlig meddelse til Papkrus.dk via mail til info@papkrus.dk. Derefter vil oplysningerne blive destrueret. Hvis oplysningerne fortsat er nødvendige i forhold til lovgivningsmæssig opbevaring af bogføringsmateriale og lignende, vil vi give dig besked om dette.

Kunden indestår for, at oplysningenspligten i henhold til persondataforordningen over for de registrerede personer i det materiale, der skal anvendes for leverandørens løsning og efterfølgende opbevaring hos DanGraphia ApS, er iagttaget.

Vi henviser derudover til vores cookie og privatlivspolitik.

5. Priser

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og eksklusiv 25% moms. Brug af kampagnekoder er kun gældende ved online bestilling og kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller aftaler. Kampagnekoder og rabatkuponer kan ikke efterfølgende registreres på bestillingen.

Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark og Grønland, ikke omfattende Færøerne eller det øvrige udland.

Priser ved levering til Grønland

Når der leveres og faktureres til en adresse i Grønland betales der ikke dansk moms. Her betales 0% moms.

6. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af VisaDankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard eller Maestro. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og vores betalingsudbyder med AES-256 kryptering. DanGraphia har på intet tidspunkt adgang til dine kreditkort oplysninger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

7. Forsendelse og levering

DanGraphia bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 1-4 hverdage (på varer sendt med pakkepost), efter at vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt i købsprocessen.

DanGraphia benytter forskellige fragt leverandører afhængig af ordrens indhold/omfang og afhængig af hvilket lager varen sendes fra.

Bemærk; er du ikke hjemme på aftalt leveringstidspunkt, vil du blive opkrævet ny fragt for genlevering.

Hvis du har bestilt mere end ét produkt, kan din ordre muligvis splittes i flere leveringer.

DanGraphia leverer i hele Danmark og Grønland, dog ikke Færøerne eller det øvrige udland.

Ved særligt besværlige adgangsforhold til eller på leveringsadressen, forbeholder vi os retten til at annullere en levering, herunder services som f.eks opbæring.

Levering til Grønland

Vi leverer til Grønland med skip og til nærmeste havn. På visse tidspunkter af året er det ikke muligt at levere med skip til alle destinationer pga. lokale vejrforhold. Der kan blive pålagt lokale afgifter og told på varerne. Ved store forsendelser kan der tillægges ekstra behandlingsgebyrer og du vil som kunde blive informeret om dette inden vi afsender varerne.

8. Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine standard varer. Bemærk punktet om frafald af fortrydelsesret.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives til info@papkrus.dk, telefon 59 65 25 01. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Plomberede varer må ikke åbnes inden returnering.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet for selve varen. Vi refunderer ikke fragtomkostninger og miljøbidrag. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og vil ske ca. 5-10 bankdage efter vi har modtaget de returnerede varer. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb.

Returnering

Har du allerede modtaget varerne, skal du returnere dem ved at sende dem retur til DanGraphia uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har modtaget dine varer. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Meddelelse herom kan gives via info@papkrus.dk eller på telefon 59 65 25 01.

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.

Frafald af fortrydelsesret

Enkelte varer tages ikke retur og du bliver informeret om dette når du er på produktsiden for det enkelte produkt. Din fortrydelsesret frafalder også såfremt du bestiller personaliserede varer som fx., men ikke begrænset til, varer og produkter med eget påtryk.

Ved personaliserede varer med eget påtryk frafalder reklamationsretten og fortrydelsesretten efter produktionsstart. Dette gælder også reklamation vedrørende, men er ikke begrænset til, trykfarver, placering, stavefejl osv. Mange personaliserede varer vil desuden indeholde en beskrivende tekst af produktet samt vores kontaktoplysninger og dette accepteres ikke som en reklamation.

9. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Har du som privat forbruger købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer, som erhverskunde har du 6 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger eller erhvervsdrivende snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte DanGraphia og forklare, hvori fejlen eller manglen består. DanGraphia indestår ikke for garantier afgivet af tredjemand.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil DanGraphia søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for DanGraphia.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

Hvis du er utilfreds med DanGraphias håndtering af en reklamation eller andet, skal du først rette henvendelse til DanGraphia. Kan der ikke findes en løsning, kan du klage til Center for Klageløsning per e-mail til cfk@kfst.dk eller per brev til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, hvis betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Hvis der ikke lykkes os at nå til enighed hos Center for Klageløsning, kan du derefter indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

10. Kontakt

DanGraphia ApS
Stærgårdsvangen 43
4550 Asnæs
CVR nr. 15134194
E-mail: info@papkrus.dk
Tlf.: 59 65 25 01