Er du klar til Black Friday?

Det er snart tid til en af de helt store shopping dage, nemlig Black Friday, fredag d. 24. november 2023. Det kommer til at bugne med gode tilbud og en masse glade handlende mennesker overalt hvor du færdes.

Det bliver en dag hvor du ser smilende handlende med shoppingtasker over skuldrene og to-go kaffe i hånden. Det kommer til at summe af aktivitet og livsglæde.

Er du og din butik, café, restaurant eller popup shop klar til at håndtere alle de ekstra besøgende du får denne dag? God forberedelse er nøglen til succes på denne store shopping dag.

Her er en gratis tjekliste der kan hjælpe dig til at være ekstra godt forberedt.

Tjekliste til Black Friday

Udvalgte papkrus til Black Friday

Med de mange ekstra besøgende og shoppere der er i byen denne dag, er det en unik mulighed for at tilbyde alle kunder og besøgende en lækker kop kaffe. Hos PAPKRUS.dk kan vi tilbyde et komplet sortiment af flotte kaffebægre til ethvert behov. Her er et lille udpluk:

Fra 625,50 kr. ex moms
Fra 1.030,50 kr. ex moms
Fra 1.003,50 kr. ex moms
Fra 967,50 kr. ex moms
Fra 1.661,75 kr. ex moms
Fra 967,50 kr. ex moms

BLACK FRIDAY Er en fest

Danskerne har virkelig taget Black Friday til sig og i dag er det en kæmpe folkefest i både de fysiske butikker og online. Black Friday er startet som en fænomen fra USA, men ses i dag i store dele af verden.

Vær med til at gøre det til en festlig dag og tag ud og mærk stemningen 🙂

Black Friday 2023 starter om:

 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.