Cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning om at slette cookies længere nede på siden.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Nødvendige cookies. Der er cookies der er nødvendige for at vores website og webshop kan fungere, deriblandt muligheden for at lægge varer i kurven, betale og bruge ønskelisten.
  • Google Analytics. Analyserer adfærd på vores site og bruges til indsamling af besøgsstatestik. Disse cookies indsamler blandt andet IP adresser til analyse formål. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.
  • Mailchimp. Værktøj til udsendelse af bl.a. nyhedsmail. Vi deler købsoplysninger, navn og email adresse med det amerikanske firma Mailchimp. Der er indgået en databehandleraftale som sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder.
  • Google DoubleClick. Cookies der bruges til annoceringsformål. Du kan fravælge Google cookies ved at bruge dette værktøj.
  • Rubicon Projekt. Cookies der bruges til annonceringsformål. Du kan fravælge cookies fra Rubicon Projects med dette værktøj.
  • Social media login. Vælger du at logge ind på vores website via et socialt medie, vil der blive oprettet en cookie, og dette håndteres af Nextend Social Login.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, hvilke sider du klikker på (interesser), samt din browser. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

  • Behandle dine forespørgsler og ordrer
  • Levere produkter, tjenester, service og kundesupport til dig
  • Forbedre vores produkter, tjenester, service og hjemmesider
  • Muliggøre din brug af vores tjenester og hjemmesider
  • Tilpasse vores hjemmesider og tjenester til dig
  • Få en bedre forståelse af, hvordan vores hjemmesider bruges, så vi kan forbedre dem
  • Sende dig forretningsmæssige oplysninger, herunder ordrebekræftelser, fakturaer mv.
  • Sende dig nyhedsbreve og markedsføring pr. e-mail, hvis du har afgivet samtykket
  • Foretage markedsundersøgelser om vores kunder, deres interesser, om tendenser og kundeadfærd
  • Administrere, diagnosticere og udbedre problemer på vores hjemmesider
  • Forhindre eller fastslå ulovlig aktivitet eller beskytte eller håndhæve rettigheder
  • Undgå eller imødegå sikkerhedsbrud.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse, telefon nummer samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Dog bliver oplysninger om fejlede og annullerede ordrer kun gemt i 90 dage.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Skriver du en kommentar på vores blog vil den blive tjekket for spam af Akismet. De tjekker, men ikke begrænset til, IP adresse, URL, bruger agent, navn, mailadresse og kommentar.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Disse oplysninger bliver udelukkende brugt til at opfylde vores forpligtigelse overfor dig, som fx opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra vores vores servere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra os eller vores eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra os, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: info@papkrus.dk

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: info@papkrus.dk

Vigtigt! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Sletning af cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen. Overvej i stedet for at bruge funktioner som Private Browsing eller Inkognito browsing. Hvis du alligevel ønsker at slette dine cookies, finder du en guide herunder.

Revision

Denne politik opdateres løbende og efter behov.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@papkrus.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Salgs- og leveringsbetingelser

Vi henviser derudover til vores salgs- og leveringsbetingelser.

Indehaver

Dette website ejes og drives af:

DanGraphia ApS
Stærgårdsvangen 43
4550 Asnæs
Tlf.: 59 65 25 01
info@papkrus.dk