To-go kopper og papkrus til ethvert behov

10 cl papkrus

Perfekt espresso kop

24 cl papkrus

En almindelig kop kaffe

36 cl papkrus

En stor kop kaffe

48 cl papkrus

En kæmpe kop kaffe

Er der noget bedre end en god kop kaffe to go? I hvert fald er vi mange der nyder dette og elsker at få kaffen serveret i et godt papkrus, lige til at tage med på turen.

Vi tilbyder et bredt sortiment af kopper og krus to-go. Vores kaffebæger fås i forskellige pris niveauer, men fælles for alle vores kopper er at de er produceret i en høj kvalitet, med fokus på anvendelighed. Find det papkrus der passer til netop jeres behov der sikrer en god kundeoplevelse.

Vi har to-go kopper til alle, både til caféen, restauranter, virksomheden, frisøren, klinikken, messen, eventet, arrangementet osv. Vi har også to-go papkrus til dem der ønsker et miljøvenligt og bionedbrydeligt alternativ.

Da vi har mange forskellige to-go kaffe kopper, så hjælper vi dig gerne til at finde den engangskop der passer til jeres behov. Hos PAPKRUS.dk ønsker vi at du skal have den bedste løsning der matcher jeres specifikke krav.

Vi har også to-go kopper med eget logo tryk.

Coffee to-go papkrus

Bionedbrydelige og miljøvenlige
to-go kaffebæger

Til alle der ønsker et bæredygtigt alternativ, tilbyder vi super flotte to-go papkrus som er produceret af et bionedbrydeligt og miljøvenligt materiale. Miljøet spiller en meget vigtig rolle i vores liv og vi ønsker at tage godt vare på vores jord. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af kaffebægre som er produceret af miljøvenlige materialer.

Vi tilbyder flere forskellige størrelser af bio papkrus, fra 24 cl og op til en stor caffe latte på 48 cl. Derudover har vi også låg til kopperne i komposterbart materiale.

Have a green day!

Se vores bio papkrus

Populære to-go papkrus

Vi tilbyder et stort udvalg af to-go papkrus i mange størrelser. Her er nogle af de mest populære engangskopper til varme drikke. Perfekt til en lækker kop kaffe.

Fra 913,50 kr. ex moms
Fra 625,50 kr. ex moms
Fra 1.525,50 kr. ex moms
Fra 1.021,50 kr. ex moms
Fra 729,00 kr. ex moms
Fra 1.192,50 kr. ex moms
Fra 859,50 kr. ex moms

Fantastiske To-go papkrus til alle

Ripple Wrap papkrus

Ripple Wall papkrus - brun bølge - 24 cl

Et meget populært to-go papkrus er vores Ripple Wrap serie. Denne kop har nogle fremragende egenskaber når det kommer til at holde kaffen varm, uden at man selv brænder fingrene. Serien fås i mange størrelser og i flotte farver, så der er også et krus der passer til dig.

Se vores udvalg af Ripple Wrap papkrus

Double Wall papkrus

Double Wall papkrus - brun kraft - 24 cl

Et rigtig populært kaffebæger som to-go kop er vores Double Wall papkrus. De er lavet af to lag karton som giver en termo effekt. Det gør at kaffen holder sig var i længere tid og at man ikke brænder fingrene. Disse papkrus fås i flere størrelser og i mange flotte designs og farver.

Se vores udvalg af Dobule Wall papkrus

Hvorfor er kaffe kopper til to go en optimal løsning?

Kaffe kopper til to go er en fantastisk løsning af flere grunde. Først og fremmest giver de dig mulighed for at nyde din yndlingskaffe uanset hvor du er, uden at skulle sidde på kontoret eller i en café. De er den ultimative løsning for en travl livsstil, der kræver mobilitet og fleksibilitet.

Desuden kan kaffekopper til to go også bidrage til en mere bæredygtig livsstil. Ved at undgå engangsplastik, der desværre nogen gange ender som affald i naturen, kan du bidrage til at reducere plastikaffald ved at vælge vores bionedbrydelige krus. Mange af de moderne kaffe kopper til to go er designet med miljøvenlige materialer og genanvendelige egenskaber, hvilket gør dem til et grønnere alternativ.

Endelig er kaffekopper til to go ideelle til at bevare din drikkevares temperatur i længere tid. De fleste af dem er dobbeltvæggede og har dermed en termo effekt som hjælper med at holde kaffen varm, uden at du brænder dine fingre. Så uanset om du er på vej til arbejde, på en udflugt, i toget eller bare ønsker at slappe af i parken, vil kaffe kopper til to go sørge for at du kan nyde en lækker kop kaffe. Alt i alt er kaffe kopper til to go en smart, miljøvenlig og praktisk løsning, der passer perfekt til den moderne livsstil.

Hos PAPKRUS.dk tilbyder vi netop en perlerække af lækre kopper der kan opfylde behovet for den optimale to go løsning. Der er et bredt sortiment at vælge mellem, så du kan få præcis det der er behov for, uanset om det er standard varer fra lager eller designet med jeres eget logo og brand. Vi er med hele vejen som en unik sparringspartner.

Flotte farvede kaffekopper og papkrus

Det behøves ikke at være kedeligt at servere din kaffe, te eller kakao. Hvad med at vælge et flot farvet to-go kaffebæger? Vi har mage forskellige farver og der et helt sikkert også en farve der matcher dine ønsker.

Fra 913,50 kr. ex moms
Fra 1.552,50 kr. ex moms
Fra 1.003,50 kr. ex moms
Fra 1.192,50 kr. ex moms
Fra 886,50 kr. ex moms
Fra 976,50 kr. ex moms
Fra 1.435,50 kr. ex moms
Fra 1.660,50 kr. ex moms
Fra 1.975,50 kr. ex moms
Fra 1.660,50 kr. ex moms
Fra 1.539,00 kr. ex moms
Fra 1.106,10 kr. ex moms
Fra 1.075,50 kr. ex moms
Fra 1.115,10 kr. ex moms
Fra 1.660,50 kr. ex moms
Svanemærket
Fra 1.651,50 kr. ex moms

Drikkelåg til to-go kopper

Vi tilbyder naturligvis også drikkelåg til langt de fleste af vores to-go papkrus, også i en miljøvenlig og bionedbrydelig udgave. Her har du et lille udvalg af vores drikkelåg.

Fra 166,50 kr. ex moms
Fra 193,50 kr. ex moms
Fra 202,50 kr. ex moms
Fra 166,50 kr. ex moms

Vi hjælper dig med at finde det rigtige to-go papkrus, så du kan servere en lækker kop kaffe.

Kontakt os nu

Papkrus og To-Go kopper med eget tryk

Læse mere om papkrus med logo

Vi har mange års erfaring i branchen og kan give dig råd og vejledning.