Kaffebæger
af høj kvalitet

Duften af frisk kaffe gør de fleste mennesker glade. Så lad os hjælpe dig med at servere en lækker kop kaffe i et kaffebæger af høj kvalitet.

Smilende ung kvinde med en lækker kaffe to go

Kæmpe udvalg af kaffebæger

Vi tilbyder nok Danmarks største udvalg af kaffebæger og tilbehør. Vores ønske er at du kan vælge det kaffebæger der passer bedst til dig og din forretning, uanset om det er på caféen, kaffe truck, restauranten, virksomheden institutionen osv. Hos PAPKRUS.dk får du lige præcis det type kaffebæger du skal bruge.

Se vores udvalg

Stort udvalg af bio kaffebæger

Skal du være miljørigtig og sende et stærkt signal? Det er muligt med vores bionedbrydelige og komposterbare kaffebæger, som tager stort hensyn til miljøet ved at være 100% plantebaseret. Vores bio kaffebæger er komplet fri for al plastik.

Double Wall kaffebæger

Et lækkert kaffebæger som er lavet af to lag karton som sikrer en god oplevelse, uden man brænder fingrene.

Vores Double Wall kaffebæger er velegnet som to-go kaffekop, da koppen har termo effekt og kaffen kan holdes varm i længere tid.

Double Wall kaffebæger

Ripple Wall kaffebæger

Den riflede og bølgede overflade på disse kaffebæger gør dem ekstra behagelige at holde på, samtidig med at man ikke brænder fingrene.

Det er et godt og solidt kaffebæger som er virkelig god at servere kaffe to-go i. Vi tilbyder et komplet udvalg af de mest populære størrelser.

Ripple Wall kaffebæger

Hvilket type kaffebæger skal du bruge?

Kaffebæger med eget tryk

Få ekstra stor opmærksomhed med et kaffebæger med dit eget tryk hele vejen rundt på koppen.

Du kan få trykt præcis det du ønsker på dit kaffebæger og vi tilbyder dem også i en bionedbrydelig udgave.

Få dit kaffebæger trykt fra kun 1.000 stk.

Kaffebæger med tryk

Vi hjælper dig gerne

Der kan let opstå spørgsmål når man skal være det rigtige kaffebæger, uanset om det er til kantinen, udstillingen, kaffeautomaten, caféen, skolen osv. Vi tilbyder derfor professionel rådgivning hele vejen gennem processen.

Kontakt os Ring til os