Kaffebæger med tryk

Det kræver ekspertise at kunne trykke og levere kaffebæger af høj kvalitet og med hurtig leveringstid. Vi har oparbejdet stor erfaring på dette område over mange år, og derfor kan vi også hjælpe jer i mål med jeres nye to-go kaffebæger så i kan styrke jeres brand og opnå en stærk profil med omvandrende reklame i øjenhøjde.

Byd alle velkommen med en dejlig kop kaffe ☕

Papkrus med logo tryk foran magasiner
Læs mere om kaffebæger med tryk

Hvilke kaffebægre kan leveres med tryk?

Vi leverer som udgangspunkt dit nye papkrus i den størrelse og med det udtryk som du har behov for. Dvs. at vi leverer Single Wall papkrus og Double Wall papkrus med eget tryk på.

Vi leverer som udgangspunkt disse populære størrelser:

  • 115 ml (4 oz)
  • 230 ml (8 oz)
  • 350 ml (12 oz)
  • 450 ml (16 oz)

Vi trykker jeres nye kaffebæger fra kun 1.000 stk.

Hvorfor kaffebægre?

  • Øjenhøjde-reklame: Når dine kunder bærer dine bægre, placeres dit brand i øjenhøjde på travle gader, messer og events.
  • Positiv association: Kaffe skaber glæde og velvære. Når dit logo pryder kaffen, skaber det en positiv association til din virksomhed.
  • Genanvendelighed: Vælg bæredygtige materialer, og vis, at du vægter miljøet. Det styrker dit brand og tiltrækker bevidste kunder.
  • Omkostningseffektiv: Sammenlignet med traditionelle reklamekanaler, er kaffebægre en utrolig omkostningseffektiv måde at nå ud til et bredt publikum.

Gør din næste kop kaffe til en reklameplads.

Skal du udvide din tilstedeværelse på fx. messen og styrke dit brand på flere måder? Så kan du finde flere gode løsninger til bannere og systemer på rollupbanner.dk eller billige tryksager som flyers og folderebilligtrykpris.dk

Hver gang nogen tager en slurk af deres kaffe, bliver dit brand eksponeret, og din virksomhed får den opmærksomhed, den fortjener. Det er ikke bare en praktisk løsning, men også en elegant måde at vise dit brand frem på en daglig basis.

Så næste gang du skal vælge nye kopper, hvorfor ikke vælge papkrus med dit eget logo? Det er en enkel, men effektiv måde at få dit brand ud i offentligheden og efterlade et varigt indtryk. Lad dine kunder bære din markedsføring rundt i byen, på kontoret eller til møder. Investér i papkrus med eget logo og se, hvordan det kan være med til at løfte din virksomhed til nye højder.

Tænk ud af boksen og brand dig selv med et lækkert kaffebæger og bliv set af mange.

Gratis tilbud på kaffebæger med logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.